Ons Team

Vivian Willemsen

Vivian Willemsen

Praktijkhouder & Logopediste

Vivian werkt al een lange tijd als logopedist. Dit is dan ook te zien in haar omgang met mensen. Ze heeft naast een stotterspecialisatie en ervaring met kinderen en volwassenen, ook ervaring met autisme. Voor Vivian is de cliënt zelf belangrijk. Ze is creatief, geduldig en flexibel, wat nodig is om bij iedere cliënt het beste resultaat te halen.

Jorike van den Brink

Jorike van den Brink

Logopediste

Jorike is sinds augustus 2018 werkzaam in de praktijk en heeft ervaring met kinderen en volwassenen. Ze richt zich naast spraak- en taalproblemen ook op lees- en spellingsproblemen en heeft ervaring met autisme. Voor Jorike is het belangrijk dat er doelgericht wordt gewerkt op een passende manier voor elke client. Zij is door haar ervaring en persoonlijkheid creatief in het vormgeven van de behandeling en zorgt voor een prettige sfeer.

OVER SPRAAKMAKEND LOGOPEDIE

Wij zijn logopedisten en houden ons bezig met communiceren. Alles wat te maken heeft met het begrijpen en produceren van gesproken en geschreven taal, is onderdeel van het werkterrein. Als logopedist bieden wij in onze praktijk therapie en advies aan mensen die problemen ondervinden bij het communiceren.

CONTACT

  • Laan van Presikhaaf 7, 6826 HA Arnhem
  • 026 3824 586
  • 06 10 84 30 74
  • info@praktijk-spraakmakend.nl

Spraakmakend Logopedie